Gå til innholdet

Greater Than A - nytt spennende merke hos Syversen AS

22.08.2017 Greater Than A - nytt spennende merke hos Syversen AS
Vi i Syversen AS er så stolte og glade over å få Greater Than A som en del av vår brand familie.
Navnet Greater  than A spiller først og fremst på merkevarens filosofi rundt bærekraft: At ingen ting er større enn naturen. Og at alt vi produserer, kjøper og bruker, har en påvirkning på kloden vi bor på. Naturen er noe mer avansert enn noe mennesket har klart å skape. De vil fokusere på de fantastiske, naturlige råvarene som finnes. Og bevise at det kan skapes moteriktige, flotte kvalitetsprodukter uten å skade naturen.

I tekstilbransjen skjer det i dag store endringer som gjør det mulig å gjøre en forskjell i en større sammenheng. Det er et helt annet fokus på bærekraft og sosialt ansvar enn før. Miljøbevisste forbrukere kjøper færre og mer varige og holdbare plagg som kan resirkuleres og er opptatt av hvordan klærne blir fremstilt. Nettopp ut fra denne tanken kom navnet «Greater than A. Og «Greater than» skal ligge som en drivkraft for det vi gjør hele veien: Å utfordre konvensjonelle ideer på hva som er mulig.

Bredt sammensatt team

Det er ett bredt og meget engasjert team som jobber som besatt for å finne fram til design, materialvalg og produksjon som lever opp til merkenavnet og til målet om å levere det absolutt beste av bærekraftige klær som er funksjonelle, holdbare og varige, og som kan gå tilbake til naturen uten å belaste den unødvendig.

Teamet bak oser av erfaring og kompetanse på ulike områder: Foruten Aksel Svindal selv og hans far, Bjørn Svindal, som er styreformann, har Atulus AS tre andre eiere: Panorama Design , som har vært involvert i en lang rekke vellykkede merkevareprosjekter de siste 18 årene, Marius Eckmann, som er salgsansvarlig, og produktsjef Terje Strømø.

Den internasjonalt anerkjente designeren Jessy Heuvelink, blant annet mangeårig sjefdesigner i  J.Lindeberg,  er designansvarlig. Kjersti Kviseth i 2025 Design for life cycles er også med på laget som medspiller og rådgiver. Det samme er Hans Erik Syversen hos oss i Syversen AS - som er ansvarlig for distribusjonen av undertøydelen av kolleksjonen.

The name Greater than A primarily focuses on the brand's philosophy of sustainability: 
that nothing is greater than nature. 
And that everything we produce, buy and use has an impact on the globe we live in. 
Nature is somewhat more advanced than anything man has managed to create. 
They will focus on the amazing natural ingredients that can be found. 
And prove that fashionable, beautiful quality products can be created 
without damaging nature.